icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Gul78s blogg

78 kg 59 kg 11734
Startar om från början igen.
4 oktober 2020 17:31
1

Bra att det regnar

Idag är det en bra dag för det regnar idag. Vilket innebär att jag inte orkar gå till butiken. Av ren lathet. Hehe. Nä jag har ingen aning om hur mycket pengar jag har på kontot så jag vill inte riskera att stå där i kassa och bli nekad, speciellt om det är kö. Har ätit soppa och rostat glutenfritt bröd samt vanliga skorpor. Har inte kommit in i den nya dieten än. Har massor av mat i frysen som jag borde äta upp. Känner ingen som jag kan ge maten till. SÅ det får dra ut på tiden innan jag helt och hållet kan äta det jag borde äta. 

Imorgon blir det promenad igen. Jag brukar av någon anledning inte gå på promenader på helgerna. Det brukar vara olika sträckor jag går. Nu har jag även hittat ett par stavar som jag börjat använda. 58d39d7b-ebad-41b3-8b96-a838bfb82e15.JPG

Gillar

Kommentarer

  • 4 okt 2020 18:01
    piaan55

    Stavgång är bra motion Höjer puls och ger styrka. 👍

Logga in för att skriva en kommentar.