icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Gul78s blogg

78 kg 59 kg 11791
Startar om från början igen.
24 februari 2020 12:51
1

2,5 gånger

Promenad 2,5 gånger...

Går det så går det.

 

Vaknade tidigt imorse och numera vaknar jag så där tidigt pga att min läkare rumsterat om mina mediciner för en vecka sen. Det är drygt att vakna så tidigt men jag har börjat med en ny vana. En bra vana. Jag går på en morgonpromad när det börjar ljusna ute.Sen är jag ute ca 30-45 minuter. Idag såg det ut att bli väder men fy vad kallt det. Blåste snålt och det var minusgrader. Klädde på mig men fingarna var iskalla. Visst jag hade vantar med mig men då går det inte att spela Pokémon GO på mobilen. Det är en bra peppning tycker jag för då gör jag två flugor i en smäll, snarare tre då jag även får chansen att lyssna på min ljudbok. Lite svårt här hemma när dottern alltid skall lyssna på sin musik. SÅ jag får passa på när tillfälle ges. wink

Så imorse var jag på en promenad och lite senare gick jag och dottern till provtagningen uppe på bruket. Tredje gången fick jag sjuts av en vän men jag gick sedan hem. Det tar ca 20 minuter att gå en sträcka. 

Detta kommer jag att fortsätta med. Och oj vad många tjatar på att jag borde gå ut och gå men jag har avfärdat det varje gång men nu verkar jag ha fått en "rutin" på detta trots att jag enbart gjort detta tre gånger. Heja på mig. laugh

Kram Gul78

edfc5903-caef-40a7-a27f-936fba0690f9.jpg

Gillar

Kommentarer

  • 3 okt 2020 11:12

    Promenad, mobilspel och ljudböcker känns igen. Dock kör jag wizards unite.

Logga in för att skriva en kommentar.