icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vem är jag och vem vill jag vara? och hur kommer jag dit?
Det ska vi finna och forma från Nu...
31 maj 2017 03:21
1

Som man sår får man skörda

Eller som man äter får man må.

även om jag inte lyckats följa den måltidsplan som kom med kickstartsprogrammet, så har jag ändå varit nästan helt kolhydratsfri sedan måndagmorgon. Jag har ju den kunskap som krävs för att fixa det här, så den delen är ju ganska lätt. För mig är utmaningen att inte ramla in i gamla vanor eller sockerfällor.

igårkväll kom dotter och svärson på blixtbesök - på väg hem hade de handlat go'fika och tog vägen förbi oss. Mysigt och trevligt och alltid lika välkomna....  Med sig hade de nybakade grovbullar, goda (livsfarliga) färdiga "röror" med kyckling/curry, baugetteröra och annat "gott-men-totalt-helFEL".

Jag hade redan kvällsfikat. En ost- och skinkskiva ihoprullade och till det, te med cocosfett.

jag var klar, mätt, nöjd.....och ändå klämmer jag ner en och halv fralla. Hör mina egna protester i huvudet, men också hur sockermonstret hittar ursäkter.  Så...här sitter jag nu....03:20...., på dass med en kropp som liknar en rejäl baksmälla; kokhet, bullrande mage, munnen känns som fylld med kladd och hela jag är lite skakis.

Det här har jag provat förut, det här är inte första gången men jag hade glömt och trodde nog inte att en sockerbaksmälla skulle komma redan.  Som fördel är att jag inte har svårt att minnas och därför blir det lätt att skippa bröd nästa gång. Som nackdel är sockermonstret som jag inte svält bort än....

Kommentarer

  • 31 maj 2017 08:21
    Bella50

    Hejar på 👍

Logga in för att skriva en kommentar.