icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vem är jag och vem vill jag vara? och hur kommer jag dit?
Det ska vi finna och forma från Nu...
7 januari 2018 11:05
2

Sista försöket

När kroppen sviker.
Låter som en boktitel...med det är det inte. Boken om den här kroppen skulle bli jäkligt trist faktiskt. En kropp som det senaste året/åren bara gjort uppror och bråkat med mig - och jag då.....har inte bråkat tillbaka utan bara accepterat och suckat över hur dåligt jag mår.
Det ena gav det andra, jag kunde under en tid inte röra mig så bra och blev sittande mycket hemma. Tokigt och farligt för då gav sig Knoppen in i det hela och tyckte att det var sååå skönt att vila. När jag sen var tillbaka i rörlig form igen, då hittade inte Kropp och Knopp varandra. Fru Motivation hon hade åkt iväg och Fru "Kom-Igen" hon strejkade när hon såg hur Kropp såg ut.

Ska vi se det från en positiv sida så är det inte total katastrof med min vikt. Idag stannade vågen på 77.6 kg och det är ungefär där jag hamnat tidigare. Jag har också all kunskap som krävs för att förändra både min viktstatus och min ork...MEN...hur ska jag komma igång??? Det är jobbift att gå uppför en trappa, kroppen värker överallt efter minsta ansträngning och ingen form av rörelse/träning/motion känns roligt eller utmanande att ge sig på.
Kunskapen finns som sagt, men inte hjärnan som ska driva det.

Jag måste få en strategi - lite ironiskt eftersom jag i vanliga fall, är klockren på att organisera ooh strukturera. Men då måste hela jag samarbeta med mig själv och hitta vem jag är.
Är det någon som är bra på att plocka ihop folk som känner sig lite trasiga på in- och utsida? Där vi bor finns inte många val att hitta nån prat-coach - annars hade jag nappat direkt (eller...jag vet inte...kanske det finns nån sån fast jag inte har sökt så bra.....inte sökt alls faktiskt...)

Over and out - återkommer i morgon kväll - DET har jag lovat mig själv!

Kram Världen 

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 7 jan 2018 11:43
    Bella50

    Nu har du tagit det första steget till föändring. Pepp 👍

  • 7 jan 2018 20:28
    Vegotina

    Det där med att känna att orken inte räcker till är verkligen frustrerande. Lycka till med allt!

Logga in för att skriva en kommentar.