icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vem är jag och vem vill jag vara? och hur kommer jag dit?
Det ska vi finna och forma från Nu...
4 februari 2020 23:02
1

Simmar medströms men söker en flytväst

Min vecko-väg-dag är tisdag. Hade kunnat vara vilken dag som helst, men tisdag blev en bra dag.
Idag stannade vågen på 76 kilo. Jag har alltså minskat SJU kilo på tre veckor och än har jag inte känt en enda gång att det är "motigt".
Samtidigt säger förståndet att det är hög tid att börja planera födan lite bättre. Kanske läsa lite recept och framförallt göra en matsedel.  Att ligga steget före när motigheten slår till, eller OM den slår till. 
En teori varför det hittills har fungerat så "smärtfritt" i själen är nog för att jag inte känt mig dragen till pastan (stekte strimlad zuccini i olja = godare) eller chipsen (kan precis lika gärna mumsa champinjoner, rättika, blomkål och stjälkselleri) i övrigt äter jag samma som övriga familjen. Att gå ut och äta lunch fungerar också eftersom det finns bra alternativ till pasta/potatis.
Den största överraskningen är att jag inte har något sötsug. Häromkvällen ville jag äta "något" oidentifierbart, men lyckades tillgodose behovet med lite lakridspulver. 

Någon som vet en bra bok med LCHF-recept? Jag tar gärna emot tips.

Nu väntar sängen - jag riktigt hör hur den lockar mig :-)
Godnatt Världen!

 

Gillar

Kommentarer

  • 9 mar 2020 06:52

    Har du tittat på alla Lchf-recept som finns här på MD? Som alternativ till reception menar jag. 

Logga in för att skriva en kommentar.