icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vem är jag och vem vill jag vara? och hur kommer jag dit?
Det ska vi finna och forma från Nu...
5 juni 2017 08:48

Måndag morgon....en vecka avklarad

Känslan har varit, att det vänt, att mitt sunda ätande (för det har varit jättebra) har gett resultat - och det stämde.
Vägning imorse, 76.0 betyder att jag minskat 1,6 kg den här första veckan *YES*
Med erfarent vet jag att det kommer F Ö R M O D L I G E N att gå lätt även nästa vecka.....sen kommer min utmaning och mitt hårda arbete!
Men just här och nu är det läge att njuta av framgången som är en nedgång laugh
Det hade kunnat bli mer (tror jag) för igår avslutades dagen med middag kl 21:30 (!) då jag väntade in käreMaken för att äta med honom. Övriga familjen åt glutenfri lasagne och jag smakade inte en munsbit = klapp på axeln.

Idag vaknar vi till ösregn, lite tråkigt men väldigt nödvändigt. Vi har klämdagsledigt och ska ge oss iväg till ett av de äldre barnen på förmiddagsfika och lite jobb - han är farligt duktig på att baka bullar, så det gäller att komma förberedd om man (jag) inte ska trilla dit. Ikväll hade vi planer på grillad lax, men det ser ut att bli ugnslax istället

Nu ut i världen - Le mot någon okänd idag - Det ger nästan alltid en god energikick - och kanske har Du gjort någon lite extra glad

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.