icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vem är jag och vem vill jag vara? och hur kommer jag dit?
Det ska vi finna och forma från Nu...
28 maj 2017 21:49
1

Lite dan-före-dan

Idag har jag gjort en liten mental föreberedelse inför min "kickstart" som är imorgon. Det var inget jag förberett eller planerat, men under dagen har jag, flera gånger tänkt på vad jag ätit, hur jag ätit och (när rabarberpajen slank ner) vad jag inte borde ha ätit.
Som fördel kan tilläggas att det även intagits en större mängd vätska än i vanliga fall.

Sommaren har varit på besök idag - något som vi inte är bortskämda med där vi bor. Det har varit en dag utomhus med solsken, idrott och trevligt sällskap och för barnen även några dopp i plurret.
Då jag fortfarande inte är i mental kraft, tar det på att umgås en hel dag - så sedan några timmar tillbaka har det mest varit att sitta på förstukvisten och göra....ingenting....i väntan på att den siste tonåringen ska ge upp för kvällen, och med det även jag.

Imorgon, då startar min dag med avocado och tonfisk - redan där körde det ihop sig lite, då tonfisk är en av de få saker som inte finns på min repertoar. Det inhandlades istället några hg räkor som får bli mitt alternativ. Det kommer såklart bli några krockar med receptet och verkligheten, men I´ll give it a try!

Någon (Valnöten) skrev i mitt förra blogginlägg, att sova var bra för läkningen av en trött hjärna - TACK för det! Det borde jag vetat - och vet - men hade helt tappat bort den kunskapen.  Sova kommer jag unna mig mer av.
Sommarkalendern är en annan sak som blivit aningen reviderad de senaste veckorna. Det finns inte längre så många "måsten" - men där finns många alternativ som vi kan göra i sommar om vi vill och orkar.

Nu ska jag ta en 20 minuters promenad - för här är fortfarande +18 grader och maken är ute i trädgården och bygger på sitt senaste projekt. Musiken är laddad och skorna väntar i hallen.  Jag längtar redan efter kvällsteét som vi ska avnjuta under en filt i vår hammock.

Njut och gläds åt det goda som finns omkring Er mina vänner!!
 

Gillar

Kommentarer

  • 29 maj 2017 09:14

    Håller tummarna för att du får en fin kickstart! Lycka till nu! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.