icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vem är jag och vem vill jag vara? och hur kommer jag dit?
Det ska vi finna och forma från Nu...
11 januari 2018 12:07
2

Hopp om livet

Efter att ha sovit större delen av de senaste två dygnen, tror jag att det finns hopp om en ljusare framtid. Inte så att det blir några stora överraskningar idag, men steget att kliva från sängen till fåtöljen är nu taget. Dagen kräver också lite arbete (sittande som tur är) men sen tänker jag tillåta mig att göra ingenting.
Det blev en märklig start på "sista försöket-satsningen", men förutom att ha sovit och vilat bort några dagar, så har jag fått kontakt med en personlig coach. Vi ska ha ett första samtal med nästa vecka för att se om det är nån idé att göra nåt eller bara att lägga ner mig :-)

Den plan som fanns, att hitta styrkan, börja träna, ändra matvanor....den är lite reviderad. Visst vill - och SKA - jag göra allt det där, men kanske i en annan takt än tidigare försök. Inte gå "all in" på allt, samtidigt, utan ta en sak i taget och sedan plocka in av det andra.

Läste någons blogg för en stund sedan där hon tog stegen i timmar istället för dygn. Det ska jag göra med skräpätandet. Klara timma för timma, särskilt kvällstid när det sällan blir som planerat. Nu ska kylen laddats med keso, yougurt - med frysta hallon och valnötter och en liiiten dutt honung, och goda ostar och UT med ostkrokar och chipsen!
Steg för steg Timma för timma.....
 

Gillar

Kommentarer

  • 11 jan 2018 12:35
    gittan52

    Vad bra att du fått kontakt med en coach och att du nu försöker ta myrsteg, en timme i taget. Det tror jag att du kommer att ha bra hjälp av yes

  • 11 jan 2018 15:10
    paloma

    Att ändra om hela sitt liv på en gång är aldrig hållbart, lite i taget låter bättre. Det blir lättare att hålla även om det tar längre tid👍

Logga in för att skriva en kommentar.