icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vem är jag och vem vill jag vara? och hur kommer jag dit?
Det ska vi finna och forma från Nu...
3 juni 2017 11:11

Helg och helg + två dagar till

Jag skulle vilja skrika YES I did it - men det är långt kvar av helgen än.... En svår bit är dock passerad och det är Fredagskvällen, då vi alltid har fredagsmys med chips och läsk.
Igår var vi inte hemma utan satt i en slänt och njöt av solen och lite fotboll - då är det lättare att lyckas.
Idag är det lördag och här i stan är det marknad. Vi ska gå ner en sväng och kika och här kommer nästa utmaning - min man älskar godisremmar (å det gör jag me´)
Men han är förberedd att inte köpa för många, utan bara till sig och minstingarna.

Den här första veckan har - så här långt - gått smidigt och enkelt. Jag har inte kunnat följa kickstartmåltiderna fullt ut, men haft dem som inspiration till det jag skapat och ätit och det känns bra. Just nu är det en längtan till måndag som blir min första veckovägnings-dag.  Det känns i kroppen att något händer - eller så är det mentalt, men vilket-som, så är det en skön känsla.
Vi har pratat här hemma, om att det är viktigt att det finns en ork och möjlighet att ge sig tid till att förändra.  Hur mycket man än VILL, så går det inte om man inte är i rätt mental ork och redo att ge den tid som krävs för handling, matlagning och p l a n e r i n g
Det sista är min styrka. Med stor familj och massor av bollar i luften utanför familjen, så krävs en hel del planering för att rodda runt vardagen.  Jag trivs när det är mycket som händer, men det är viktigt att tid finns för återhämtning.

Nu: Ut i solen (och kylan...)

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.