icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en tjej på snart 40 år och jag hatar min kropp.....jag säger aldrig ”hata” om någon eller något men jag hatar verkligen min kropp. Jag hade aldrig haft problem med vikten tills jag träffade min älskling. 18år gammal och lycklig för första gången..mat och alkohol ”was my friends” och även annat som inte hjälpte. Mellan 20 och 21 års ålder så gick jag ner en otrolig mängd vikt. Jag skulle gifta mig och ville se helt perfekt ut. Det slog åt fel hål och jag åt ingenting men tränade 4-5 timmar varje dag. Min bröllops klänning som jag hade beställt fick en sömmerska ta in 5cm på varje sida i midjan 3 dagar före mitt bröllop. Mina ögon öppnades med att min man ställde mig framför spegeln en dag när jag klev ur duschen. Han tog båda sina knytnävar och la upp dom under min bröstkorg, dom försvann nästan och han har stora händer. Han sa -Tycker du att du ser bra ut nu? Det öppnade mina ögon + att jag enbart kunde handla kläder på barnavdelningarna, min bästa kjol va i storlek 7år. Efter detta gick jag upp till en ganska normal vikt för min längd. Jag vart gravid med min son och då gick jag naturligtvis upp i vikt som man ska...men jag gick inte ner efter. Vi flyttade hem till Sverige när min son va 8 månader och livet vart svårt..inga jobb inget hus mm så jag la på mig mer vikt. Min dotter kom till världen 2003. Livet va ganska bra jag hade ett bra jobb och vi köpte en jätte fin dalagård. Jag ville bli mer mitt gamla själv igen så jag gick med ett program som liknar det här. Där gick jag ner jätte bra. Jag höll en bra vikt i några år sen hände... HELVETES VECKAN! Min lillebror tog livet av sig, pappa fick en svår cancer och jag förlorade mitt jobb. Jag gick in i väggen så det bara smackade om det. I och med detta så gick jag upp i vikt med raket fart. Nu väger jag mer än någon sin gjort (förutom som höggravid). Jag hittade denna sida och jag hoppas innerligt att jag ska gå ner vikten och bli hälsosammare som människa. Jag vill vara med när mina barn växer upp och jag vill orka göra saker med dom och själv orka göra det som gör mig glad. För er som har lyckats ta sig igenom denna text säger jag....God On You! Slut på babbel och start på life! FordGirl Här är lite info om min vikt också =D Jag började min resa här på Matdagboken i mars 2010 då vägde jag 66kg. Jag gick ner mycket sakta till 62,3 i juni 2010. Jag tappade lusten och gick upp med raketfart och nu i februari 2011 så har jag tagit tag i mitt viktproblem igen. Jag vägde 69kg Första torsdagen i Februari och har vägt mig varje torsdag sen dess. Mitt slutmål är 52kg som jag hoppas klara innan min födelsedag vilket är den trettionde december 2011.
5 maj 2011 07:32
1

Invägningsdag och en appifany!

jap då va det invägningsdag igen. Det har gått ganska bra. Påsken och gubbens semester har gjort att jag har fuskat en hel del...men jag har tänkt om lite också. Jag vill gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt. Mitt problem är att jag gör en strikt rutin som jag följer och mår ganska dåligt om jag gör ett snedsteg. Jag går ner stadigt i vikt och känner mig jätte bra. Sen så händer det något...typ jag förlorar jobbet eller någon nära dör eller jag blir sjuk mm. Då faller jag helt av rutinen och går raketsnabbt upp i vikt igen (oftast med några plus kg sen sist). Den här gången så vill jag göra det annorlunda. Jag tränar inte ihjäl mig med flera timmars träning varje dag utan jag tar Power Walks 3-4 gånger i veckan sen tar jag en trevlig kvällspromenad med min man några kvällar i veckan. Jag har varit bra med att väga min mat men jag har också tillåtit mig själv att dricka vin under helgen utan att känna mig dålig. På min brors kalas så tog jag faktiskt en tårtbit och den verkade inte påverka min vikt alls =D Mitt mål med denna viktnedgång är att jag ska gå ner till en hälsosam vikt som jag kan, utan att träna ihjäl mig, hålla. Den här veckan har jag gått ner 1,1kg sen förra veckan och nu har jag bara 2,7kg kvar till mitt nästa stora delmål. När jag har kommit dit så ska jag köpa mig ett par nya (dyra)jeans. Allt som allt har jag 5,6kg kvar att gå ner och det känns faktiskt inte helt omöjligt just nu =D Peppkramisar alla! FordGirl

Kommentarer

  • 5 maj 2011 09:15
    Troxii
    Ooj kommentera på en gammal? Haha, nåja så blir om man läser lite här o där :D Grattis och pepp!! :))

Logga in för att skriva en kommentar.