icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
6 February 2024 19:42
1

Så glad jag är…

Att jag kollade det där sim-kortet igår, och att det inte gått ut och att det fanns klipp kvar....

På förmiddagen skrapade jag isen av bilrutorna och åkte till simhuset. När jag simmat 800 m började jag få kramp i vaderna, det var bara 4 längder kvar men jag gav upp då, jag ska ju dit på torsdag eller fredag igen.

När jag kom hem kände jag att jag hade orkat de där längderna men hela eftermiddagen har jag varit helt uttröttade så det var nog lagom.

Och så är jag lite arg på mig själv, för jag gillar ju att åka till simhallen.... vad dum jag varit som inte hållit fast vid den träningen de sista åren.... skönt att veta att den finns där och att jag kan ta tag i det igen....

men jag börjar med att simma upp mitt klippkort, 7 gånger och 2,5 vecka har jag kvar smiley

 

Det blev en lite systerdotter idag med, sonhustruns överdrag är klara och jag har lagat mina älsklingsjeans....

 

Gillar

Kommentarer

  • 6 Feb 2024 20:05
    MagganD

    Ofta tror jag att det är så; att man "hittar tillbaka" och inte fattar att man slutade... Härligt att höra att du är på g med simningen! laugh

    Jag laddar för att komma tillbaka till min morgonmeditation. Det var en vana under flera månader för ett drygt år sedan, men sedan hände så mycket i livet att det liksom inte blev av. Med facit i hand skulle jag förstås hållit i ännu mer just på grund av att det hände mycket... Men det är lätt att vara efterklok. 

Logga in för att skriva en kommentar.