icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
4 February 2024 17:58
1

Promenad i solen...

..blev det tillslut ändå, fast sambon först hade en massa saker han måste göra först, och eftersom de sakerna skulle göra på varvet var det där vi började vår promenad utmed Mälarens strand. För att komma tillbaka till varvet vände vi upp i skogen. Där finn både skid och ridspår och stigar kors och tvärs att gå på.... men stundtals var det väldigt mycket isigt och då var det inte så lättgått, man fick gå ut i skogen och trassla sig förbi på flera ställen. Men en timmas promenad i solen blev det och det var ju trevligt att den var framme.

Gjort veckans veckosallad så nu har vi grönsaker för några dagar det är bra att ha på lut i kylen tycker jag.

Helgen har annars varit lugn, här händer inte så mycket om man inte hittar på något, i går rykte de sista adventsbelysningen och julgranen som stått på en av uteplatsena och så skruvade jag upp solcellen till en ljusslinga som är på uteplatsen granen stått på så idag har den laddats av solen och det lyser fint därute.

och så har jag börjat fundera på vad jag ska ha för kläder med mig på min resa, vad har man på sig när det är 22 grader på dagarna? Det känns som om jag aldrig varit med om en sommardag för jag känner mig alldels rådvill... Mina somrar tillbringar jag ju oftast på båten, då blir det mest tights och kortbyxor...... där är det ju inte så noga med hur man ser ut....

Gillar

Kommentarer

  • 4 Feb 2024 18:13
    MagganD

    Det låter härligt med en promenad i solen! yeslaugh

    Jag gjorde också en laddning veckosallad idag, det ska bli gott till lunchen på jobbet imorgon! cheeky

Logga in för att skriva en kommentar.