icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
28 juni 2024 20:48
2

Oj, den här veckan gick fort….

Jag har inte registrerat vad jag ätit varje dag, jag tror jag skött mig ganska bra men två gånger har jag unnat mig glass i våffla, båda gångerna efter att promenerat ganska långt innan... först var jag lite orolig att mitt sockerproduktion skulle vakna, men det gick bra..


Vi har seglat nästan till Öregrund, där började vi titta på väder och vindprognoser för det var dags att ta beslut om vart vi skulle egentligen.... då såg vi att det regnväder som kommit till Sverige idag såg ut att bli lite besvärligt, och så hörde vi av kompisar som åkt norrut att det var ganska kallt i vattnet där och bestämde oss för att öluffa i Stockholms skärgård den här veckan när värmen äntligen skulle komma....Nu har vi tagit oss från norra till mittersta delen av kusten utanför vår stad, ibland åker vi kort, ibland lite längre på grund av vindarna och vart vi ska, vart vi ska bestämmer vi varje dag vid frukost så ni förstår, här är tillvaron helt planlös men att vi tar oss sakta söderut... och vi har ju våra drömdestinationer så slår vädergudarna till från sin vänliga sida kan det kanske bli någon av dem ställena...

Och nu börjar det bli badtemperatur även här, de senaste dagarna har jag fått nyttja min nya bikini ( som byxorna börjar sitta löst i) flera gånger...

Och jag kan inte undanhålla er en bild från igår kväll, varsågoda- Ha en fin helg!

93a7964b-a347-4cd1-985b-af18c5b9f7bf.jpeg

Gillar

Kommentarer

 • 28 juni 2024 21:13
  MagganD

  Det låter härligt! Skönt att ta en dag i taget och bestämma efterhand vart ni vill segla... 👌😊

  Du får dyka försiktigt, så att inte bikinitrosorna stannar på bryggan... 😉😄

 • 29 juni 2024 07:59
  BirtheX

  Ooo, solnedgångar från sittbrunnen på en båt kan vara så magiskt! 😍

Logga in för att skriva en kommentar.