icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
27 March 2024 19:34
3

Och som ett brev på posten….

...har jag fått sjukt ont i höften....

Ibland känns det som att det alltid måste vara något som inte är bra.. sista tiden har jag haft sånt flyt på mina promenader jag har känt mig lätt och som att jag flyger fram på de sopade gångvägarna i grannskapet och så p,ödsligt, som från en blixt från klar himmel kom den, värken från hell....

Igår var jag ju på bio och när jag gick av tunnelbanan kunde jag knappt gå så ont hade jag i höften. Stark värktablett och liniment på det onda när jag gick och la mig, i morse var det bättre men bra är det då rakt inte och idag har jag delat upp min timmes promenad i två halvtimmars. 
Idag har jag varit med sambon till båten på varvet och det är ju himla konstigt men det var inga problem att gå på stege, eller sitta på knä och slipa och måla, det är bara när jag går omkring det är som knivar hugger mig i sidan.

Suck

Kommentarer

 • 27 Mar 2024 19:45
  MagganD

  Hoppas det ger sig igen, snabbt! 🙏🙄

 • 27 Mar 2024 20:15
  klaraelv

  Hoppas det släpper under påskhelgen, annars tycker jag att du ska kontakta en sjukgymnast i början på nästa vecka. Så att du inte gör snedbelastning pga värken och får något som tar längre tid att bli fri från.

 • 28 Mar 2024 14:23

  Jag har turen att göra min påskresa med min sonhustru som jobbar på ett hälsoföretag med både pilates och olika massagebehandlingar, jag misstänker att hon tar sig an mig.... och hon har kollegor som kan hjälpa till med råd och övningar...

Logga in för att skriva en kommentar.