icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
2 February 2024 09:46
4

Nu har vi hittat...

.. vår resa. Om 25 dagar sitter jag och min kompis Sonja på ett plan med destinationen Teneriffa. Jag har aldrig varit där så det ska bli roligt att se en annan av Kanarieöarna. Som jag längtat!

När jag gick i pension fick jag ett presentkort av föetaget jag slutade på så det får betala en stor del av kalaset smiley nästan 2 år efter att jag slutade- det var fint att spara det äventyret tills nu.

I går mötte jag upp sonhustrun på ett stort köpcenter i närheten. Hon hade shoppad och vi tog en fika innan vi åkte hem till dem. Jag köpte en smoothie och en latte och var itne ett dugg frestad av deras andra godsaker, vilken härlig känsla det är.... kanske är det något fel på mig, men jag blir sällan sugen av att se frestelser- jag har alltid sett det som att efter att ha jobbat i restaurang några år och serverat mat och fika som jag visste inte var till mig så har jag stängt av den sortens sug.... men det kanske helt enkelt är så att jag inte lockas utav det jag ser, men av dofter och smaker- för jag vet ju att jag inte kan stå emot en del smaker när jag fått smak på dem- då finns det inget stopp.... periodvis...

Idag är det ju fredag igen- det blir kyckling till middag och jag har inga planer för att göra något speciellt den här helgen..... det ser ju ut att bli ett fanstastiskt fint väder i morgon, så kanske ska jag planera en utflykt med matsäck till något fint vandringsställe? Det längtar jag lite efter nu, att gå i solen i naturen och sitta någonstan och ta en kopp kaffe och lyssna på fågelkvitter.....

Gillar

Kommentarer

 • 2 Feb 2024 10:01
  LinusPL

  Jag förstår den där känslan för jag kan översätta den till att ha jobbat i kassa och hanterat pengar. Man ser det inte som pengar man kan köpa något för eller använda överhuvudtaget. Det är liksom bara något man jobbar med. 

  Kul att ha något att se fram emot. ☺️

 • 2 Feb 2024 10:05
  MagganD

  Teneriffa var jag på som barn, jag var 10 typ. Vi bodde i Puerto de la Cruz. Det jag minns bäst (fortfarande!) var vårt besök på Loro Park (?) och showen med papegojor. Den var jättehäftig, vill jag minnas!

  Och jag nöjer mig med att se fram emot en tur till Västerås imorgon! Gubben fick 4.000 kr i presentkort på kläder, och Dressman XL finns närmast i Västerås. Dessutom bor svågern utanför, så vi passar på att hälsa på honom också. laugh

 • 2 Feb 2024 17:29
  Lovis

  Så härligt med en resa till Teneriffa, extra härligt med presentkort på en del av resan. Önskar dig en skön resa när det blir så dags, själv reser jag till Nerja i 3 veckor den 21 februari. 

 • 3 Feb 2024 17:21

  Jag har alltid drömt om att tillbringa några veckor i spanien eller på kanarieöarna på vintern när jag inte längre jobbar. Den här resan är väl lite av en undersökningsresa.... kanske vill jag tillbaka i vinter....

Logga in för att skriva en kommentar.