icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
21 February 2024 13:50
4

Nu gäller det….

... att inte ge upp alla nya goda och bra vanor...

Det har börjat röra sig lite i magen, jag tog hjälp av en medicin som sambon fått när han hade problem efter en period med strålbehandling- Laximyl ett pulver man rör ut i ett glas vatten och dricker... 

men de här dagarna med stopp i magen gjorde mig stressad, vågen började krypa uppåt, jag blev tröttare på promenaderna, och på kvällarna kom suget.... suget på allt möjligt jag inte ätit på länge och egentligen inte vill ha....

det fanns inte något sånt hemma och jag orkade inte ta mig upp från tv fåtöljen och rota i skåpen efter godsaker.... så jag har iallafall fall inte lyckats äta en massa saker jag inte vill egentligen.

Den vikt jag är på nu, har varit en vikt jag vägt mycket under livet, jag funderar på om det är någon sorts protest av kroppen just nu, att den känner sig hemma här och trilskas för att jag envisas att jag inte vill väga så här.....

Att nu gör den allt den kan för att jag ska ge upp och låta den vara som den tycker är bekant och bra.... så den lockar mig med att göra mig trött så jag inte vill gå ut och sugen på saker jag brukat äta när jag tycker synd om mig själv...

Men vet ni, jag tänker inte ge upp idag heller, så nu går jag ut min minimitimme....

Gillar

Kommentarer

 • 21 Feb 2024 14:34
  BirtheX

  Vi ger inte upp idag heller även om det går trögare.. Absolut inte! 

 • 21 Feb 2024 15:49
  MagganD

  Platåer tror jag att de allra flesta är bekanta med, och ofta är det, precis som du säger, en vikt som kroppen "känner igen"...

  Håll i och håll ut! Du fixar detta! yeslaugh

 • 21 Feb 2024 17:01
  Monqi

  Bra där, vi ska vinna inte kroppens "hjärnspöken"🥰

 • 22 Feb 2024 13:14

  Tack för peppningen

Logga in för att skriva en kommentar.