icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
5 February 2024 21:02
1

Nu blir det att kämpa…

Åkte till simhudens idag för att kolla om mitt klippkort gällde än och hur många klipp jag har kvar.. Det hade jag, åtta stycken närmare bestämt och kortet tar slut den 23,e...

Nu får jag ligga i om jag ska utnyttja alla klippen... så i morgon klockan nio är planen att jag ska blippa in mig och hoppa ner i vattnet.... Förr i tiden, för tjugo år sen simmade jag två gånger i veckan, då gjorde jag 1000 m på en halvtimma, det lär jag inte göra i morgon men om åtta träningar kanske- jag har ju en axelprotes som inte är så vältränad som den borde....

En promenad i solen blev  det idag och en fika och pratstund  med en ledsen kompis.... sen plockade jag fram symaskinen för att sy ett par saker till min sonhustru, och mitt allt var ett av blixtlåsen borta... både jag ochsabon letade överallt, men ingenstans fanns det..... jo då, det hittades till slut.... i soppåsen....

....mitt i syendet skulle det ätas middag och jag tog bort maskien för att duka, då samlade jag ihop skräpet av trådar och sånt som blir när man syr och blixtlåset råkade viss komma med....

skönt, sa sambon att fler än jag är virriga...

Nu ska jag packa badväskan till imorgon

Gillar

Kommentarer

  • 6 Feb 2024 07:25
    Bella50

    Jodu, man får " backa bandet " när det blir error .. eller vad man ska kalla det. Jag  riktigt såg hur ni letade. laughyes

    Ha ett skönt dopp.

    Senast uppdaterad 6 Feb 2024 07:26

Logga in för att skriva en kommentar.