icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
19 juni 2024 21:16
2

Nu är vi ute och seglar…

Planen är att inte komma hem förrän i början av augusti... jag registrerar vad jag äter och när jag tränar, men jag kommer nog inte blogga varje dag för ni kommer bli trötta på mina spegelbilder och solnedgångar... och jag skriver blogg för båten och lägger upp på båtens instagramkonto varje dag så ibland räcker inte tiden till.

I kväll är andra natten vi ligger på svaj och nu börjar jag få promenadabstinens, men i morgon kommer vi till Arholma för att fira midsommar med kompisar och snälla, håll tummarna för att vi får plats på bryggan....så slipper jag åka gummibåt- det är inget jag gillar att göra så mycket....

I midsommarhelgen tar vi det stora beslutet - om vi ska åka till Åland/ Finland eller mot Höga kusten, vi har alltså inte bestämt det än, vart vi ska.... det känns lite.... spännande...

Ha en riktigt fin midsommar allesammans..

f1cf3514-21e6-49b6-9eb2-5c2c3fcf3092.jpeg

Gillar

Kommentarer

 • 19 juni 2024 21:34
  gittan52

  Åh, Arholma!
  Den midsommarstången vet jag hur den ser ut, eller i alla fall hur den såg ut i mitten av 60-talet.
  Mina föräldrar hyrde en stuga i Simpnäs och vi tog taxibåt över till ön några gånger.
  Klart jag håller tummarna att du slipper gummibåten!

  Så häftigt att tillbringa så många veckor på ”sjön”. Hoppas att ni får det riktigt bra. Det skulle int vara fel att vi får ta del av några vackra bilder av solnedgångar mm.  wink

 • 20 juni 2024 08:28

  Ok, jag lovar.... några bilder från resan ska jag dela med er

Logga in för att skriva en kommentar.