icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
26 February 2024 14:55
2

Litet minus idag

Ett litet minus på vågen idag, jag trodde det skulle vara mer men det är ju fortfarande krångel i min mage, så jag tror det är därför.... och bara 4 kg tills jag kommer halvvägs till min tänkta målvikt, och det skulle egentligen stå en bukett tulpaner på bordet idag, men det får vänta en vecka...

Ett litet minus är ändå ett minus och tillsammans med alla små och stora minusar har motsvarande åtta liter mjölk förvunnit av mig och det är ju ganska tungt om man skulle bära hem det från affären....

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 26 Feb 2024 14:58
  MagganD

  Häll ut ett halvkilo smör på golvet... winksurprise

  Grattis!

 • 26 Feb 2024 15:58
  Bella50

  Wow vad härligt att slippa bära på det 👍

Logga in för att skriva en kommentar.