Lite förvirrad….
Förra måndagen hade jag min första 5:2 dag.... jag gjorde som jag gjort förut, fördelade mina 500 kal på liten frukost, lunch och en liten middag. Den andra dagen åt jag lunch och middag och i går, min tredje dag åt jag lunch, middag och kvällsmål...
Jag har " lärt" mig att efter en 5:2 dag köra en 16:8 dag och inte äta frukost dagen efter en 5:2 dag....och sen som vanligt frukost, lunch och middag till nästa 5:2a
i går läste jag någonstans, att man bara ska äta ett mål när det är 5:2 dag, jag vet inte nu var jag läste det men det satt igång lite tankar och funderingar....
Det är kanske så att man ska göra som det passar en bäst.... hur som har det funkat bra för mig, de här 5:2 dagarna, jag är förvånad över hur lätt det gått, men idag känner jag mig lite låg, det kan bero på hösten, mörkret, normaltiden... eller kanske 5:2 dagen.... det blir ju en dålig dag för oss alla då och då, kanske är humöret helt annat i morgon, jag hoppas det för ikväll är det mesta okul...
Gillar
Kommentarer
-
Du har hittat ditt sätt som funkar för dig....så kör på det.
Trötta är vi här oxå, med ett allt tidigare mörker ...tänk att det påverkar oss så markant...ljuset 🤔
Senast uppdaterad 30 oktober 2024 09:04
-
Jag håller med Bella
Dessutom tänker jag att det kanske inte spelar så stor roll vad "medtoden" kallas, så länge den fungerar för dig.
-
Om det inte är trasigt behöver det inte lagas! Kör på det som funkar för dig! 👍
Jag skulle inte oroa mig nämnvärt... *ler*
-
Tack tjejer!
javisst kör jag på och försöker hitta mitt sätt som fungerar bäst. Jag tror det är senare frukost/ lunch, lätt middag och något kvällsmål för jag har mer problem på kvällen än på morgonen med att jag vill ha något....
Genom allla år man har försökt få ordning på vikten har man ju testat många olika sätt och läst en hel del av intresse och på utbildningar. När Mosley lanserade sin 5:2 metod testade jag det förstås.... därav min förvirring i går.... å andra sidan förändras metoder hela tiden tex fanns inte ens creme frache elller alla dessa, jag kallar nya råvaror och halvfabrikat när jag läste näringslära och utbildade mig till kokerska...
Logga in för att skriva en kommentar.