icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
28 March 2024 21:41
2

Jag köpte inget godis….

Min dag började hos tandläkaren, nu har jag fått min brygga och kan nästan stänga det kapitlet för i år.... jag har ett besök kvar för borttagning av tandsten efter påsk. 
Innan jag åkte letade jag upp ett påskkort jag gjorde redan förra året och överraskade tandläkaren med en påskpresent. Får man köpa godis till en tandläkare? Jo då i form av choklad till kaffet efter maten gick bra.... De blev glada på mig så det var roligt att överraska dem...

Sen åkte jag till Ica Maxi och veckohandlade och tog en sväng in på systemet och köpte vitt vin. I morgon kommer två av mina söner med familj för att äta middag, jag tänkte bjuda på inkokt lax så ikväll har jag kokat den i ugnen och bakat en lätt tårtbotten utan både fett och vetemjöl till efterrätten. På Ica maxi var det mest trängsel kring godiset men jag köpte inte ens godis till de två barnbarn som kommer i morgon, jag brukar ge dem lite pengar så de kan köpa vad de vill för godis...

När jag handlat tog jag min lunch, åkte till skogen och satt i solen och åt innan jag tog min promenad, idag har jag nästan inte ont alls i höften, jag blir inte klok på den här atrosskiten.

Det är så skönt att det ser ut att bli lite finväder i påskhelgen, och på söndag får vi sommartid... får vara lite extra noga när jag ska till Arlanda så jag inte kommer försent....

Gillar

Kommentarer

 • 29 Mar 2024 07:50
  Bella50

  Har samma "problem" med min artros. Haft besvärligt i 2 dagar... Och idag nästan inget alls. 🤔😬

   

 • 29 Mar 2024 08:17
  gittan52

  Vad härligt att du fick till bryggan innan du skulle åka!

  Jag håller med dig, det finns ingen ”röd tråd” med den värken, men skönt att det kändes bra igår i alla fall.

  Hoppas att du får en riktigt trevlig resa!

Logga in för att skriva en kommentar.