icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
8 February 2024 16:55
1

Jag gjorde det...

på förmiddagen var jag tillbaka i simhallen igen. 

Har funderat på om jag ska fokusera på hur långt jag ska simma och låta det ta den tid det tar, eller om jag skulle bestämma hur länge jag skulle simma och se hur långt jag kom på den tiden... kom fram till att jag skulle simma minst lika långt som i tisdags - 14 längder och se då hur det kändes....

När jag simmat 14 längder tänkte jag, jag kör två till.... på 15,e längden fick jag kramp- då stannade jag och stretchade vaden, sen simmade jag 5 längder till...

Jag hade plötsligt fixat 1000 meter. Ordningen är återställd, jag är på banan igen smiley. Efteråt satte jag mig i bastun, och då bubblade jag av stolthet. jag var så lycklig. Nu blir det vila från simmningen ett par dagar tills på  måndag. Det blir en bra start på den nya veckan.

Och simningen idag blev en bra start på helgen- ja jag vet att det är torsdag bara, men det känns som att torsdagar blir en bra dag att börja helgen på på torsdagarna brukar jag handla och städa så är man redo för helgen sen.... men den här veckan blir det att handla i morgon och jag sammsög tidigare i veckan, så det där stämmer ju inte riktigt....

I kväll är jag ensam hemma, då tänkte jag prova lite sommarkläder i lugn och ro.... så jag hinner tänka efter vad jag ska ha med på resan och fräscha upp den garderoben med tvätt och eventuell strykning...

 

Gillar

Kommentarer

  • 9 Feb 2024 09:12
    gittan52

    Bra jobbat! Förstår att det var en härlig känsla efteråt yes

Logga in för att skriva en kommentar.