icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Just nu en något för tung sambo, mamma, svärmor, farmor som ännu en gång startat en väg mot en friskare framtid..
26 March 2024 20:17
2

Ännu en biofilm….

I går firade vi vår 17 åring med thaimat på båt. Han tryckte i sig tre rätter - springrolls, ankbröst och friterad banan, jag nöjde mig med wokade grönsaker, nudlar och jätteräkor men orkade bara halva min portion.... och vi hade en mycket trevlig kväll jag och sonens familj.... sambon kunde inte vara med, han hade ont i magen och vågade inte chansa på stark mat, stackarn....

Idag var det bio med tjejerna, den här gången såg vi Den sista resan. Filip Hammar tar med sig sin pappa till franska rivieran för att liva upp honom.... tänkvärd film både i barn och äldreperspektiv.....

Och i morse var det vägdag, vet inte om det beror på chiagröten jag ätit eller tandbesvären somgjort att jag inte ätit så mycket, men ett fint minus blev det och JA, jag kan bara konstatera- jag nådde det mål jag satt upp att klara till påsk! - 10 KILO. Jag fick nypa mig i armen och väga mig flera gånger för att tro på det.... Belöning för min prestation? En reception som heter Power snacks- recept på bra och nyttiga mellanmål till min inspiration att hitta bra kvälls och mellanmål....

Och jag klappar mig själv på axeln som fortsatt träna varje dag, planerat mina måltider, registrerat, halvfastat och hållit mig till min plan. Nu spottar vi i nävarna och kör på, första delmål: under 90, andra -15 och tredje: 80 kg, sen är jag nog i mål, tror jag.

Först nu börjar "folk" jag träffar se och undra om jag gått ner i vikt, kanske är det därför ingen trodde på mig från början när jag sa att jag vägde över 100, är man lång och kraftigt byggd märks det inte på samma sätt som när man är lite kort i rocken kanske...

Gillar

Kommentarer

  • 27 Mar 2024 10:54
    BirtheX

    Grattis till viktnedgång!

  • 27 Mar 2024 19:10

    Tack

Logga in för att skriva en kommentar.