icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Fijos blogg

80 kg 60 kg 3363
9 juni 2019 18:30
3

Vlcd och en kommande midsommarafton..

Detta är det värsta med att gå på en nu very low calorie diet. Högtiderna. Jag kan absolut avstå alkohol men att dricka en Shake på midsommarmiddagen känns absolut inte kul. Jag tänker att jag kan ta med mig 100 g lax eller kyckling och lägga på grillen. Grönsaker och en liten sås (väldigt lite) och köra Shake till frukost och lunch. 100g kyckling är ju väldigt lite kalorier och det enda jag kan tänka mig att de inte borde göra så stor skillnad. Till middagen kan ja dricka vatten. En fuskdag borde inte vara någon fara i det stora hela, speciellt inte om ja fortsatt ligger under 1000 kalorier. Jag tänker att jag säkert kommer lägga på mig lite vätska, men det kan. De verkligen vara värt för att få en trevlig kväll :) 

Kommentarer

 • 12 jun 2019 17:16
  gittan52

  Bra att planera sin egen mat vid t.ex midsommar.
  Vi firar nästan alltid med ett grannpar och du har vi knytis, vilket gör att jag kan fixa rätter som jag själv gärna äter. 

  Men till midsommar är väl din "pulverkur" över och du har övergått till "riktig" mat?

  Hoppas du delar med dig om hur midsommarafton avlöpte sedan smiley

 • 12 jun 2019 20:39

  Åh va mysigt det låter :) knytis tycker jag är det absolut bästa som finns! Man tar det man tycker om utan något krav på att man måste äta en viss typ av mat. Det är svårt att göra det bra för alla med bara en rätt. Dessutom är knytis ekonomiskt också 😁 pulverkurven har jag inte riktigt bestämt hur länge den ska på pågå. Men jag kommer mest troligt börja trappa upp med ett mål om dagen omkring midsommar och sen använda recepten som finns här och köra runt 1200 kchl / dag för att sedan trappa upp till runt 1500 för att hålla vikten :) det känns otroligt bra att ha en plan! Jag kommer absolut uppdatera om hur det går :) ja ska följa dig också! Jag har läst många inlägg från din blogg och blir inspirerad! 

 • 13 jun 2019 07:12
  gittan52

  Kul yes

Logga in för att skriva en kommentar.