icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Fijos blogg

80 kg 60 kg 3153
30 maj 2019 15:27

Kommande bröllop och viktnedgång.

Jag har 3,5 månad på mig att gå ner ungefär 15 kilo. Ja har en brudklännimg jag ska komma i 😁 Jösses! Men det ska gå, det har ja bestämt :) ja kommer börja med pulver i 3 veckor (är inne på dag 5 nu) för att sedan köra kombinerad kur med 100 g lax / kyckling och grönsaker till middag. Det blir en rätt tråkig matsommar men jag får skylla mig själv som inte började i tid. jag kommer ha en dag varje vecka på kombinerad kur då ja kommer få  äta något annat till middag. Om jag vill ha en omelett så tar jag det osv :) men inga bakverk, snacks, godis och läsk är tillåtet. Dessa 3 veckor på bara pulver blir det enbart promenader (jag orkar inget mer på dessa få kalorier) på kombinerad ska ja försöka börja springa eller iallafall nån typ av intervallträning 4 dagar i veckan . Det blir nog lättare med några kilo mindre på kroppen också (hoppas på att gå ner c:a 5-6 kilo på 3 veckor men vet att de är höga förhoppningar men inte omöjligt) om ja går ner 6 kilo behöver ja i snitt gå ner 1 kg i veckan resterande veckor och det känns tufft men absolut uppnåligt om ja tar mig samman. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.