icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

FiaJ35s blogg

LCHF 166 kg 69 kg 1493
Viktminskningsresa genom först gastric bypass och sen genom LCHF. Just nu följer jag Kickstarten för Keto. Jobbar på mitt välmående och min hälsa. Jag fick som en komplikation av GBP reaktiv hypoglykemi, vilket gör att jag måste äta lågkolhydratkost för att inte mitt blodsocker ska få fnatt.
10 april 2019 22:07
2

Dag 8

Nu har jag följt den här kickstarten i 8 dagar snart. Det var dags att väga och mäta mig igen och döm om min förvåning när jag såg resultatet.

Jag hade gått ner 4,9 kg och minskat 5 cm i midjan!!

Helt otroligt bra resultat. Jag har kämpat några månader och antingen stått stilla i vikt eller gått upp något kilo, tänkte att nu vill väl min kropp inte mer. Jag hade visst fel. Jag gissar att det mesta som försvunnit i vikt är vätska, men det sporrar ändå till fortsatt kämpande, och egentligen tycker jag inte jag behövt kämpa så mycket. Ätit god mat och knappt haft några omställningsproblem alls, förutom att min mage är lite lätt trög.

Mer än bra resultat på en vecka! smileyyes

Gillar

Kommentarer

 • 11 apr 2019 05:12

  Wow, vilket resultat! Peppande! laugh

  Grattis och fortsatt lycka till!

 • 11 apr 2019 08:36
  gittan52

  Jag läste på om reaktiv hypoglykemi, som tydligen också kallas för sviktande ”sviktande blodsocker”, och det verkar obehagligt.

  LCHF, eller lågkolhydratkost, verkar ju vara den bästa kosten för dig med de problemen.

  Förhoppningsvis får du resultat både på vågen och med hälsan nu.

  Önskar dig fortsatt lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.