icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

FiaJ35s blogg

LCHF 166 kg 69 kg 760
Viktminskningsresa genom först gastric bypass och sen genom LCHF. Just nu följer jag Kickstarten för Keto. Jobbar på mitt välmående och min hälsa. Jag fick som en komplikation av GBP reaktiv hypoglykemi, vilket gör att jag måste äta lågkolhydratkost för att inte mitt blodsocker ska få fnatt.
6 april 2019 15:58
1

Dag 4

Idag är jag lite seg och trött, har sovit lite dåligt i några dagar. Idag har jag för första gången sen jag började lite ont i huvudet. Igår började jag frysa så tror kroppen ställer om sig från liberal LCHF till Keto. Jag jobbar på att dricka mycket vatten, något jag har lite svårt med efter min GBP. 

Jag är glad att maten i kickstart programmet är så god och att den är lättlagad. Motionen blir inte på de dagar som programmet säger, men försöker klämma in det andra dagar istället. 

Jag som GBP opererad har också haft lite problem med dumping, men nu när jag delar upp lunch och middag i 2 delar har det gått mycket bättre. Jag får äta lite, oftare istället. 

Hoppas alla har en bra helg! 🙂🙂

Gillar

Kommentarer

  • 6 apr 2019 23:34

    Jag gjorde min gbp i nov-08, och magsäcken har töjts ut sedan dess. Nu när jag äter mer fett har jag krympt ner den lite igen.

    Får utan problem i mig 2,5-3 l vatten/dag. laugh

    Jag dumpar på socker, vilket också ger mig kramp i vaderna. Sedan jag nystartade med LCHF för fem veckor sedan har jag inte dumpat en enda gång! Kramp efter proteinglass och kokosbollar dock, men ibland är det värt det. wink

Logga in för att skriva en kommentar.