icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
4 oktober 2013 22:15
5

Var är inspirationen???

Jag undrar var min inspiration och motivation tagit vägen? Jag blir så jävla less på mig själv, jag äter, äter och äter och är jättetrött och fryser mest hela tiden, orkar bara inte ta mig i kragen och äta rätt och motionera, det känns som att min kropp är gjord av bly, när jag kommit hem från jobbet och ätit middag så landar jag i soffan och orkar bara inte ta mig därifrån, orkar ingenting mer än att småäta mest hela tiden. :( har hamnat i en dålig spiral, vill härifrån men vet inte HUR... Tänker varje morgon att IDAG DÅ!!! men det går bara inte, tröttheten tar över helt, jag bara orkar inte, hur mycket jag än skulle vilja så kan jag inte förmå kroppen att hänga med vad huvudet tänker. Skitjobbigt!

Kommentarer

 • 4 okt 2013 22:30
  Vet hur det känns. Det gäller bara att börja och jag hjälper dig gärna. Här är en fantastisk site att vara på. Var lugn för allt kommer att gå bra och imorgon börjar du helt enkelt.
 • 4 okt 2013 22:31
  Tack Eleganz :) Ja, jag MÅSTE börja skriva in vad jag äter, då kanske man blir lite mer peppad att klara av detta.
 • 4 okt 2013 22:36
  Jag tror det är bra att förstå vad man äter och varför. Börja där och försök hitta på roliga saker som inte handlar om ätande. Vill man ha något gott till kaffet som jag gärna vill, så prova LCHF bars från Atkins som är goda. Allt kommer att gå bra om du bara vill själv och försöker.
 • 4 okt 2013 22:37
  paloma
  Har du kollat din sköldkörtel, då brukar man frysa, vara trött och ha svårt att gå ner i vikt.
 • 4 okt 2013 22:41
  Paloma: Nä, har aldrig kollat den, kanske det är den som är orsaken, jag brukar ibland lyckas gå ner 2-3 kg men sen är det stopp el så går jag upp allt igen, det står och stampar och stampar. Tack för tipset.

Logga in för att skriva en kommentar.