icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
17 januari 2014 10:21
1

Vägdag idag

Har vägningsdag på fredagar och idag gick det riktigt bra :) Jag är glad, det var 5 hg neråt sen förra veckan, märks att jag har påbörjat min skötsamma resa, har väl inte varit 100 % skötsam i veckan men jag har bättrat mig och det märks. Igår hade vi några tjejer på jobbet vårt första möte med en vikt/hälsogrupp som vi startat för att peppa, inspirera och tipsa varandra så vi kommer igång med ett lite hälsosammare liv, gäller inte bara viktminskning, igår hände inte så mycket mer än att vi vägde och mätte oss, kollade runt lite på nätet på viktminskningssidor som tex MD, jag tipsade såklart om denna vilken jag tycker är jättebra, en annan tjej använde sig av Viktklubb på Aftonbladet och en tredje av Viktväktarna, vi kollade även lite appar, bla Lifesum som är jättebra för att man kan scanna in varan man ska äta, lite snabbare och enklare. Jag kör med MD även i mobilen :) Nu börjar jag känna mig inspirerad och peppad igen, det var längesen jag kände såhär, jag ska verkligen försöka hålla fast vid detta måendet nu. Nästa träff med gruppen blir nästa vecka, så bra när man kan träffas ungefär en gång i veckan för då får man ny energi och orkar fortsätta.

Kommentarer

  • 17 januari 2014 20:13
    lenaek
    Låter jätte bra Pepp!!!!!

Logga in för att skriva en kommentar.