icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 August 2012 21:30
4

Syndaren återvänder

Nu ska jag försöka få nån ordning på mitt tjocka liv igen, har syndat hela sommaren, fast varit duktig med promenader så allt som allt under hela semestern blev det ca +2 kg, vilket jag är nöjd med. Försökte ju före sommaren utesluta kolhydrater, det har jag misslyckats med hela sommaren, ska ta tag i det igen, vet ju hur bra magen mår... På måndag börjar skolan för son nr 3, då ska jag också få in rutiner i mitt liv, ska också bli bättre på att skriva in här på md vad jag äter varje dag så jag har lite koll på mig själv. Har länge velat köpa Zumba-dvd men har inte haft nån plats hemma för att kunna dansa det men nu har son nr 2 flyttat hemifrån (son 1 är utflyttad sen 2 år) så vi har fått ett rum som vi gjort om till Tv-gäst-rum där jag kan flaxa runt rätt så bra :) så nu har jag införskaffat zumba, hittade på Halens för 399 kr så nu ska här dansas och svettas ;)

Kommentarer

 • 24 Aug 2012 05:04
  Twix
  Men så roligt att du är tillbaka :) och vad härligt att ha fått ett rum ledigt att lfaxa runt i, det skulle verkligen jag också vilja ha :D 2 kg över sommaren och allt vad sommaren innebär + inget skrivande här, det låter ju toppen tycker jag, själv har jag sedan jag nådde målvikt, gått UPP 3.4 kg, men som du vet har jag mig själv att skylla på, inga promenader eller annat, och ätit som en tok, då blir det så, hoppas att det börjar vända snart igen. tog ju som du vet tag i cykeln igår igen :) men nu blir det fullt m folk här i helgen och då vet jag också hur det blir, får försöka kompencera på något sätt, snåla hela dagarna tills kvällarna kommer :)
 • 24 Aug 2012 12:57
  jag är rätt nöjd med endast 2 kg upp men så har jag tänkt lite mer i sommar på vad jag ätit också, jag hade lovat mig själv att jag INTE skulle gå upp typ 7-8 kg som brukar vara det jag oftast har lyckats med att gå upp. Vi åker iväg med husvagnen i helgen så det lär bli både det ena och det andra för oss också men på måndag blir det bättre koll härhemma hade jag tänkt, vi får stötta varandra så gott det går fast vi är så långt ifrån :) Ha en trevlig helg Twix!
 • 25 Aug 2012 08:35
  Twix
  Ja gud vad jag önskar att man hade någon "likasinnad" nära, som kunde stötta och man kunde ta promenader tillsammans, har tyvärr ingen sådan här.
 • 25 Aug 2012 12:14
  Jag har ju tur som har min vän Eija som prommar med mig, fast det är inte alltid vi har tid samtidigt :) men oftast så går vi tillsammans.

Logga in för att skriva en kommentar.