icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 januari 2012 19:01
2

Start på allvar idag

Har idag startat upp mitt hälsosamma liv på riktigt, har redan tidigare börjat med maten men då "unnat" mig både choklad och fika på kvällen men nu är det slut med unnandet för ett tag :) Dags att lära kroppen (och huvudet) att det är såhär det ska vara nu, inget slafsande med gotta och fika varje dag, jag kommer att fortsätta mumsa på min mörka choklad men inte varje dag utan ska hålla mig till helgen och då inte HELA helgen utan en dag. Jag kommer att klara det!! Så känns det, har ju redan fått in motionen så den är det bara att fortsätta som vanligt med. Nästa vecka så ska jag få ett nytt gymprogram av min rehab-tränare, blir spännande samtidigt som det blir lite jobbigt för nu har jag ju kommit in i det här programmet, men samtidigt om nacken blivit starkare så kanske jag kan göra lite andra övningar, just nu har jag bara 3 maskiner jag får köra, kanske jag får köra nån fler maskin? Tyvärr så känner jag av nacken när jag står på crosstrainern, kör den 10 min före och 10 min efter, ska prata med henne om det nästa vecka. Känner mig riktigt taggad och på bra humör!! :)

Kommentarer

  • 9 januari 2012 19:55
    Twix
    Toppen att du känner dig taggad nu, då kommer det säkert att gå bra :) hejja hejja
  • 9 januari 2012 21:02
    Ja jag känner mig riktigt taggad, har tom skrivit ner kaloriintaget så det blir 1200 för på det VET jag att jag går ner (om jag lyckas sköta mig), har idag kvar 438 kalorier men känner mig inte det minsta sugen så jag låter dom vara.

Logga in för att skriva en kommentar.