icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 december 2017 19:56
1

Snart ett år sen

Tänk vad tiden går fort och lika snabbt glömmer man vad man lovat sig själv....

snart 1 år sen jag sist skrev här, tyvärr tappade jag allt vad gäller min egen hälsa och viktnedgång. Igårkväll slog jag till och blev plusmedlem i minst 1 år, kanske det hjälper att jag betalat in pengar?... kan jag då bli bättre på att skriva in det jag äter och motionerar? Få den hjälp jag behöver? Jag hoppas på det och att jag till sommaren har kommit en bra bit på vägen mot mitt mål! 😀 

 

Gillar

Kommentarer

 • 10 december 2017 08:55
  gittan52

  Så härligt att läsa att tar nya tag med din hälsa yes

  Säg den som inte får stöd här på MD, antingen från Johan & co eller från andra medlemmar wink

  Kanske kan det hjälpa extra att vara med i någon grupp? Jag startar t.ex. upp Målvikt 2018 till årsskiftet. Haka gärna på om du tycker att det verkar vara ett upplägg som passar dig!

  Stort lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.