icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
10 augusti 2013 09:42
2

Semestern slut :(

Då har man jobbat en vecka redan, jobbar även i helgen, tyvärr, första veckan efter semestern började med en rivstart, har jobbat kväll måndag, tisdag, torsdag och så även nu lördag och söndag, längtar verkligen till kl 21.00 imorgon söndag då jag har jobbat klart för den här veckan. Nästa vecka kommer bli en mycket lättare vecka, slutar vid 13-tiden i stort sett varje dag :) Hur har då semestern varit viktmässigt, ja, rätt ok faktiskt, fast det kändes som att jag skulle ha gått upp minst 5 kg men när vi kom hem och jag vägde mig så var det 1 kg upp, så jag blev positivt överraskad, tyvärr så har jag bara svullat den här veckan, tror mycket beror på min helvetes-jobb-vecka, förhoppningsvis blir det bättre veckan som kommer. Har läst en del om 5:2-dieten, den verkar ju fungera men frågan är om den skulle fungera för mig, är det nån med IBS-mage som testat?

Kommentarer

  • 10 aug 2013 11:08
    Twix
    För mig går det inte så bra med intagen, men försöker iaf skriva upp allt och hålla mig inom kcl/dag, svårt när man får äta så lite och förstör med skit. Strax ska jag iaf iväg på prommis :) blir första denna veckan.
  • 10 aug 2013 12:56
    Twix: Jag har varit dålig på att skriva upp, måste komma igång med det igen även om jag blir lite stressad av det. Jag har varit på prommis idag, varmt, skönt och svettigt, var även min första för den här veckan, men jag har ju i alla fall cyklat till och från jobbet varje dag så lite duktig har jag ändå varit. :)

Logga in för att skriva en kommentar.