icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
2 april 2013 11:56
1

Plus på vågen

Jaha, så imorse var det dags för kontrollvägning efter påskens ätorgier, den visade på 2,5 kg plus!! Huja :( det var inte roligt, trodde det skulle vara kring kilot, inte över 2, tur då ändå att jag inte fuskade fullt ut, hur hade det sett ut då?!.... Det var rejält jobbigt att kliva upp imorse, skulle börja 7.00 så redan 5.30 ringde väckaren och jisses innan jag fattade vad det var som pep, som tur är så har jag haft ett kort arbetspass idag, endast 4 tim så redan kl 11.00 fick jag gå hem, har nyss ätit lunch och nu landat i soffan, vete sjutton om jag orkar nåt mer idag, hade tänkt mig ut på en promenad, ska vila en stund nu så kanske jag orkar med det lite senare, solen skiner på oss även idag och det är varmt och skönt ute.

Kommentarer

  • 2 apr 2013 14:44
    Vi är nog många som står där med plus på vågen. Även jag såg etyt par kilo upp och då har jag ändå tränat extra mycket i det vackra vårvädret - men vad hjälper det när man sätter fingrarna i gotteskålen och njuter av gin och tonic i solstolen. Bara att ta nya tag - men det fixar vi!

Logga in för att skriva en kommentar.