icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
6 april 2012 09:35

På väg - kvasten polerad

GLAD PÅSK!! Nu är vi på väg, vi ska till mina föräldrar och fira påsk, jag hoppas nu verkligen att jag klarar av alla frestelser som mor brukar duka upp med, ska ta mig i kragen och verkligen fundera på om jag behöver äta allt hon bjuder på - jag hoppas jag kommer fram till ett vettigt och bra beslut!! Tur det är mycket ägg och skinka när det är påsk, behöver ju inte så mycket annat. Synd då bara att det är en riktig godis-frossar-helg :( det är lite sämre det. Men jag har som tanke att bunkra upp med lite mörk choklad så kan jag frossa i det istället, mycket bättre än en massa segisar och sånt :) Ha nu en riktigt bra påsk och ät inte för mycket av det goda!!!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.