icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
13 juni 2013 21:19

oj oj oj

Det var ett tag sen, det gick käpprätt åt helvete efter att jag varit hemma med sjuk son, jag blev själv smittad så jag blev sängliggande i en hel vecka, där och då försvann mitt kämparglöd, blev även lat gällande cyklingen till och från jobbet :( är så arg på mig själv, att så lite ska göra att jag totalt tappar fokus och går tillbaka till samma gamla ovanor, skit skit skit. Men nu känner jag att jag börjar ta mig upp ur diket, jag är inte riktigt uppe ännu men har i alla fall kommit lång väg i tanken och jag vet av erfarenhet att då är det inte länge kvar förrän jag är på banan igen och känner mig taggad. Har inte varit inne här på MD på en månad men nu är jag här och då är jag i alla fall en bit på väg, ska börja skriva in mina matintag och motion igen, bara att skriva in gör mycket, man vill inte gärna skriva in en massa onödigt och så blir det lite som en tävling för sig själv att klara sig på de kalorier man har satt upp som dagsmål :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.