icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
10 januari 2017 18:54
1

Nytt år nya möjligheter!

Det var väääääldigt längesen jag var duktig och använde mig av MD men bättre sent än aldrig 😀 Det har hänt väldigt mycket i mitt liv sen sist men kortfattat kan jag säga att jag har gått upp och ner i vikt, nu på senare tid har det blivit lite mer upp, tyvärr, men kanske inte jättekonstigt, har separerat från min man, mår utomordentligt bra, såhär bra har jag inte mått på flera år så nu känner jag att jag är redo för lite mer förändring och det med mig själv, ska fylla i matintag och motion varje dag så jag har lite koll på mig själv, märker att jag blir mycket bättre på att hålla mig från sötsaker när jag ser minus el plus på kaloriintaget 😀

Har precis kommit hem från en underbart skön promenad på 47 min, nästan 4 km, jag känner mig jättenöjd 👍🏻👍🏻

Gillar

Kommentarer

  • 10 jan 2017 19:55
    Tita

    Pepp, pepp! Bra jobbat med motionen!

Logga in för att skriva en kommentar.