icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 januari 2021 08:52
1

Nytt år, ny start!

Då var skitåret 2020 till ända, känns skönt. Pandemin som härjar ännu präglade ju i stort sett hela året, nu får vi hoppas på att vaccinet gör sin verkan och att detta elände tar slut detta året.

Vikten blev inte heller nån hit, den pendlade upp och ner men tyvärr var det mest uppåt 😞 så nu har jag bestämt mig, jag ska satsa ordentligt detta året, har precis tecknat mig för plusmedlemsskap i ett år, lovar mig själv att jag ska bli bättre på att använda mig av denna fantastiska community, skriva in vad jag stoppar i mig och börja röra på mig. 

Idag är det lördag och jag har inga måsten, känns riktigt bra, ska bara ta dagen som den kommer och bara göra sånt jag känner för att göra 😊 ni får ha en härlig dag alla kämpar! 

 

Gillar

Kommentarer

  • 9 jan 2021 19:14
    Bella50

    En " utan måsten-dag" är ju toppen ✌️Hoppas den blev bra ...

Logga in för att skriva en kommentar.