icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
13 februari 2021 16:41
1

Ny vecka, ny vägning!

Det gick sådär med vägningen idag, är glad att det ändå gick som det gick, det var +-0.

Vet inte när jag ska komma igång.... jag säger varenda lördag efter vägning att nästa vecka, DÅ... men så blir det inte, jag fortsätter på samma jäkla sätt.

Jag klarar inte av att stå emot suget som kommer på kvällen, försöker men det är som att nån annan tar över min hjärna så tillslut är jag och gräver efter nåt att äta, även om jag har en massa nyttigheter som frukt, grönsaker så blir dessa liggandes, nä, jag går bara på mackor, fika, choklad, jag kan dock börja med nyttigt men det går ändå över till det mindre nyttiga el helt onyttiga...

Många säger att det är väl bara att inte köpa hem men så lätt är det inte, har en son som bor hemma också och bröd finns alltid hemma så även om jag inte köper hem sötsaker så hittar jag alltid nåt att äta. 

Gillar

Kommentarer

  • 14 feb 2021 10:07

    Hej, låter som att du har ett sockerberoende.  Försök med lchf. Skippa kolhydrater och ät mer fett. Mitt hemska sug försvann efter strikta 2 veckor. Det är så skönt att slippa ha ångest för att man inte kan stå emot frestelser! 

Logga in för att skriva en kommentar.