icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
2 February 2012 07:21
5

Ner i diket med buller och bång!! :(

Fan, den här veckan har helt gått åt h...e :( Har käkat en massa kolhydrater och det känns minsann i magen, den är bullrig, det gör ont, jag fiser och springer på dass, varför gör man såhär mot sig själv, jag vet att jag blir såhär när jag proppar i mig en massa kolisar men ändå så gör jag det... :( Nä, nu jä...r är det bäst att jag börjar skärpa mig, ska jag gå ner el upp i vikt??? Det är bara att välja, vad vill jag egentligen? Jag vet ju vad jag vill!!!! NER i vikt inte upp! Från idag torsdag 2 februari 2012 MÅSTE jag börja sköta mig, har tänkt lägga upp det som så att jag sköter mig riktigt bra under veckan så kan jag slarva lite under helgen. Håll tummar och tår för att jag kommer upp på motorvägen igen!! Tack för att ni finns här alla matdagbokare :)

Kommentarer

 • 2 Feb 2012 07:39
  Twix
  Hej igen, har saknat dig här :) ett bra sätt att "lyckas" är att fylla i allt man stoppar i sig även det "onyttiga" varje dag, att se det framför sig gör ofta att man "skärper sig", att inte slappna av och skita i att fylla i MD när det ändå "gått åt h:vete" för åt det hållet går det ibland, men fyll i varje dag så ska du se att det blir till slut längre och längre mellan gångerna. Spara kcal under veckan så du har för helgen, som du sa, så behöver du inte vara helt utan :) Vi finns här för dig :)
 • 2 Feb 2012 07:45
  Ja, jag måste bli bättre på att fylla i matdagboken. :) Tack Twix för att du finns och stöttar när det går åt skogen för mig. <3
 • 2 Feb 2012 07:53
  Twix
  å så fort du känner sug, gå in här och läs bloggar och skriv, det stoppar också ofta suget, och du får tips på hur du ska skippa frossandet du är sugen på :)
 • 2 Feb 2012 07:55
  [KURSIV][/KURSIV] Kämpa på bara :) Du klarar det! :)
 • 2 Feb 2012 08:04
  Bra tips!! Tack, nu jäklar ska jag snart vara på G igen!! :)

Logga in för att skriva en kommentar.