icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
15 december 2011 20:07
2

Muskeltest

Har ikväll varit på Nova för ett muskeltest, Ann sa att jag var ursvag, fast vissa muskler var jättestarka, hon sa att antingen är musklerna jättesvaga el jättestarka, fanns inget mellanting. Nu ska hon göra ett gymprogram åt mig men benmaskinen fick jag inte köra i helgen utan bara maskinen för skulderblad och så crossen, hon sa att jag kunde köra cross och sen skulderbladen och så crossen igen. På måndag ska jag tillbaka, ev skulle jag få en massage då, fick det idag fast det egentligen inte var meningen men hon höll nästan på att svimma när hon såg hur min rygg såg ut, hon sa att jag var jättesvullen. -Inte konstigt att du har ont, sa hon - Men nu har jag inte alls lika ont, känner mig bättre nu, säger jag. - Ja, herregud så kroppen kan vänja sig, säger hon. Ja, det är väl så det är, har man gått nog länge med ont någonstans så vänjer man sig vid att det ska vara så. Mitt nackont började ju för drygt ett år sen så kroppen har ju haft tid att vänja sig.. Hon tryckte på olika punkter på kroppen också och när hon tryckte på utsidan av benen så gjorde det nåt så fruktansvärt ont, det var visst tjocktarmen - hon sa att det märks att du även har problem med magen (har IBS och är laktosintolerant). Jag sa att jag kör på LCHF så gott det går och att magen mår mycket bättre utan en massa kolhydrater, hon tyckte att jag skulle försöka vara jättestrikt med den dieten medans vi nu håller på med rehabiliteringen, kommer att bli tufft mellan varven, vet ju hur sockersugen jag kan bli men jag ska verkligen försöka att hålla mig, kan ju bli lite svårt nu när det blir jul, man (jag iallafall) vill ju gärna festa till det lite extra och då är det ofta godis och fika som gäller.

Kommentarer

  • 15 dec 2011 20:41
    Twix
    Gud vad skönt, hoppas att Ann kan hjälpa dig så du får mindre ont framöver, hon verkar ju veta vad hon pratar om iaf, härligt :) Julen är ett stort problem när det gäller allt gott, men du som älskar att baka, baka något "nyttigt" julgodis :)
  • 15 dec 2011 21:07
    Ja, Ann verkar verkligen veta jättemycket, hon kunde alla latinska namn på musklerna :) Nja, jag gillar nog inte nyttiga godis, har kollat på receptlänkarna du hade men det var en massa ingredienser där som jag inte gillar, då är det bättre att avstå, jag har ju mörk choklad som jag kan äta. :)

Logga in för att skriva en kommentar.