icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
25 mars 2013 07:49

Måndag och ny vecka

Helgen har gått superbra, mycket kanske beror på att jag jobbat och därmed inte haft möjlighet att snoka i skafferiet hela dagarna :) Har fått äta grönsaker till mina proteiner både lördag och söndag och som jag har njutit, underbart. Nu börjar 4 dagar med bara protein och mejeriprodukter, kommer att gå bra, det känner jag på mig, har även intalat mig att påsken kommer att gå alldeles utmärkt, trots att vi får besök av min mamma och pappa, men jag får ju iallafall äta grönsaker till maten och det blir ju betydligt lättare, godis ska jag inte ens se åt, sonen har fått ett påskägg och det är allt, kommer inte att köpa nåt mer godis, vill nån annan ha får dom köpa det själv och då hoppas jag dom köper sånt med laktos i, för det kan jag ju ändå inte äta :) Jag hoppas att jag slipper sötsuget även under påsk, har ju inte haft sötsug på hela första veckan i attackfasen, i lördags gick jag in i cruisingfasen och den innebär att jag får äta grönsaker vissa dagar, jag kommer att göra så att jag tillsätter grönsaker fr-sön och må-to bara protein och mejeri, den här fasen kommer att vara till dess att jag är nere i min vikt jag vill vara, sen blir det en annan fas där man tillsätter lite kolhydrater också, har inte läst så mycket om den fasen ännu eftersom jag ska vara i cruisingfasen så länge, ända fram till sommaren.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.