icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
17 September 2012 07:42

Måndag, ny dag, ny vecka och nya tag!!

Det kommer att gå jättebra, nu jäklar ska jag klara det här. Jag tog fram Katrin Z:s bok igårkväll som jag började läsa för att få inspiration igen :) Imorse till frukost blev det Katrins bröd (LCHF) som jag tycker är jättegott, på den satte jag bregott, skinka och kokt ägg, drack en stor mugg te till, klarar mig säkert tills jag kommer hem vid lunchtid, vet inte ännu vad jag ska äta men det löser sig nog :) Efter lunchen ska jag ta en promenad på ca 1 tim, sträckan är ca 5 km, det tycker jag är ganska så lagom. Det svåra blir sen efter promenaden, jag har så lätt för att äta när jag blir sysslolös, så jag måste hitta på nåt att göra när jag prommat klart och innan det är dags för att börja förbereda middagsmaten. Till middag idag blir det förresten lax, det är ju bra "bantar"mat :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.