icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 mars 2013 08:59
3

Lördag och grönsaker!

Då var då grönsakslördagen här :) Har ätit frukost bestående av rostbiff och skinkrullar med keso och paprika, kokt ägg och te, Mmmums så gott det var med den krispiga paprikan till :) Gårdagskvällen gick alldeles utmärkt, efter middan så åt jag ingenting, tog mig en stor kopp vaniljte vid 20-tiden och jag känner mig så duktig för att jag klarade av en fredagskväll utan att stoppa i mig en massa "skit" utan nöjde mig med tekoppen, jag hade kunnat äta ägg, pålägg om jag velat men kände mig inte sugen. Vid 19-tiden kände jag av ett litet litet sting av sötsug men jag lyckades tänka bort det, höll mig från köket så mycket som möjligt för det är därinne det är värst eftersom det är där skafferi, kyl och frys finns. Om jag hinner och ids ska jag ta mig en promenad lite senare, först ska jag göra lite nytta härhemma, ska bl a steka på kött som vi ska äta imorgon så det är klart, jag jobbar till 17 imorgon och då är det bra om vi bara behöver fixa tillbehören :) Gubben är inte så bra på matlagning och så ska han och yngste sonen iväg på skotertur och då är det ju bra om det som tar längst tid redan är klart och bara behöver värmas på. Nu ska jag plocka bort efter min frukost och sen börja göra lite nytta, ha en bra lördag och fortsätt kämpa!!

Kommentarer

  • 23 mar 2013 10:36
    hahaha många grönsaker, rostbiff, skinka, keso, ägg och ...paprika :D pepp pepp
  • 23 mar 2013 11:44
    :) Det blir mer grönsaker under dagen, det där var bara början Gr8 :)
  • 23 mar 2013 13:09
    Duktig du är som lyckades stå emot suget,det är banne mig inte lätt!

Logga in för att skriva en kommentar.