icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
26 mars 2012 19:16

Längtar till lördag

Åh så jag längtar till på lördag då jag ska väga mig igen, känner mig så enormt taggad så nu bara MÅSTE det ha gått bra?!.. Jag hade tänkt ta mig en promenad ikväll, har inte prommat på ett par dagar för att det varit så halt, har kört på crosstrainern istället, men när jag slutade jobbet så spöregnade det och då kändes det inte så kul att gå ut så jag körde på crosstrainern idag igen, imorgon blir det gymmet, få se på onsdag om det går att ta en promenad då istället. Det har varit en tröttsam dag idag, måste vara sommartiden som ställer till det.. :) Har varit trött sen jag klev upp imorse, längtar tills jag får gå och sova igen ha ha men det är inte bara jag som varit trött idag, flera kollegor har sagt samma sak, även folk som man pratat med i telefonen. :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.