icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 april 2012 21:12
2

Kunde inte stå emot :(

Det gick inte att stå emot sötsuget, fan så irriterande, har överskridit med 500 kcal, det söta består av 1 st chocolate chip cookie, 30 gr mörk choklad, te och 10 bitar mentos (små, inte dom vanliga stora). Nu är tack och lov suget borta, synd bara att jag hann äta så pass mycket onödigt som jag gjorde. Blir jäkligt svårt i helgen, jag hoppas det går bättre än vad jag tror - jag sitter just nu och intalar mig själv tusen gånger om att jag SKA klara det jag SKA klara det!!!

Kommentarer

  • 6 apr 2012 09:29
    Tacktack RogAnn, tack för att du tror på mig, jag hoppas verkligen att jag inte faller för frestelsen, ska bunkra upp med mörk choklad iallfall - det är bättre än annat godis :) Glad Påsk!
  • 6 apr 2012 12:05
    Jag är av den åsikten att man ska få unna sig något gott när det känns som värst ... utan att få dåligt samvete. Då kommer kanske inte sötsuget kännas så tufft för du vet att du får suga på en tablett eller tugga ett tuggummi. Tvång är aldrig bra, vad det än gäller. Kram på dig/ Joanni

Logga in för att skriva en kommentar.