icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
2 april 2012 18:58
3

Konstigt

Jag tycker det här är lite underligt. Jag har bara gått ner 2 hg/vecka sista tiden, har skött mig exemplariskt både vad gäller maten som motionen, ändå känner jag mig smalare. BH:n känns större runt om, byxorna sitter lösare, har tagit mått men det är exakt samma siffror som förra månaden, har jag kanske gått ihop där jag inte mäter? Jag blir väldig konfunderad över detta. Kan det vara så att man har gått ihop trots att det inte syns varken på måttband el våg?

Kommentarer

 • 2 apr 2012 19:24
  Soppan
  Väger du dig på morgonen med tom mage varje vecka? Eller är det vissa diffar där som kan göra att du kanske dricker någonting innan vågen, som gör att siffrorna inte stämmer. I övrigt, lita på din kropp och fortsätt med motion och underskott så kommer du se att siffrorna hakar på med tiden! :-)
 • 2 apr 2012 19:59
  Jag har en vän som tränar nästan varje dag, hon äter jätte nyttigt osv. Hon har inte gått ner ett kg på kanske 2 år, hon väger runt 90 kg men är ganska stor ändå. Dock nu på senaste tiden har jag och ett flertal andra sett att hon blivit mindre, och påpekat detta då hon säger att vågen inte visar en siffra eller ens hg mindre. måttband säger ingen skillnad, fast vi alla ser att hon har blivit mindre. Så det kan nog stämma att du blivit mindre fast det inte syns på våg elr måttband.
 • 2 apr 2012 20:46
  Soppan: Jag väger mig varje lördagsmorgon direkt efter morgonkissen, har inte hunnit dricka något då och jag har endast trosor och t-shirt på mig. tracy93: Då kanske dte finns hopp då, det kanske är som jag känner det, att jag gått ihop men att det inte syns konkret. Men rätt vad det är så kanske det visar ett jättebra resultat :)

Logga in för att skriva en kommentar.