icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 januari 2014 17:05
3

Klarade gårdagen

Oh, vilket sötsug jag hade igår, tur jag har mina kollegor på jobbet som peppade och styrkte mig till att INTE falla för frestelsen. Jag klarade det!! Känns så himla bra, när suget var som värst så tog jag mig faktiskt lite mörk choklad, vägde och det blev 15 gram som jag fyllde i i min matdagbok, hade ändå kvar kalorier på kvällen, känns såååå bra :) Har haft sug även idag men nu efter att vi ätit middag känns det mycket bättre, dessutom ska jag snart iväg på jobbet för att träffa några av mina kollegor, vi har startat en ABF-cirkel tillsammans för att fokusera på hälsa och viktnedgång, det är jätteskönt att ha den gruppen, vi är bara 5 personer, alldeles lagom till anta, dessutom känner vi alla varann bra och umgås även utanför arbetet så det blir lättare att stötta varandra då. Längtar faktiskt till imorgonbitti då jag ska väga mig, jag hoppas verkligen att vågen visar neråt även den här veckan, har ju skött mig bättre nu än förra veckan.

Kommentarer

  • 23 jan 2014 20:06
    :) bra jobbat. Tänk nu på att muskler väger mer än fett, du mäter väl midja och andra mått för om du inte gått ner så kan det visa sej på måtten :)
  • 23 jan 2014 20:19
    Ja, mätte mig förra torsdagen och även idag, men jag tycker det är svårt att mäta, idag visade måttbandet att jag hade blivit större på vissa ställen..... hade ett annat måttband men det ska väl inte ha någon betydelse?.. svårt att veta hur hårt man ska ha runt.
  • 23 jan 2014 21:33
    Jo det är svårt, någon cm hit och dit diffar det ju men när det blir lite mer syns det ju. Man ska tydligen mäta vi naveln :)

Logga in för att skriva en kommentar.