icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 september 2012 18:24

Känns lite bättre

Tack för alla peppningar jag fått, det uppskattas verkligen :) Nu känner jag att jag är på väg åt rätt håll igen, har skrivit in allt jag ätit, ligger på minus men men... det är en sån dag idag bara, bara att gå vidare, tur iallafall att jag både städat, fixat i trädgården och promenerat nästan 1 tim så jag fick bort en del kalorier. Ikväll tänker jag inte äta en massa onödigt strunt för just idag så har jag bestämt mig för att börja leva mitt nya sundare liv! Och det känns jättebra, det kommer att gå fint det här, det känner jag på mig :) Jag ska vara duktig och skriva in allt jag äter, även om jag vet med mig att det blir för mycket el är fel sorts intag - det är när man får det svart på vitt som man ser vad man gör för fel. Jag ska gå in här på matdagboken flera gånger varje dag och speciellt när jag känner ett sug efter att äta nåt, då ska jag före jag tar nåt gå in här och kolla lite så kanske det värsta suget försvinner och jag klarar av att stå emot! Min plan och mål är att gå ner 10 kg till nästa sommar, det borde väl gå?!... Jag tänker köra efter LCHF så mycket det bara går, har provat det förut och mår jättebra på det men då gick jag inte ner så mycket som jag ville men det kanske går bättre den här gången?..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.