icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
6 juni 2020 08:29
1

Jag ser ut som ett frågetecken just nu???????

Jag fattar inte vad som händer... jag är som ett frågetecken just nu men på min vägning idag gick det skitbra 😁 men jag fattar inte hur det gått till.... Förra veckan så skötte jag mig jättebra, åt rätt, inga onödigheter och jag cyklade till och från jobbet varje dag och sen promenerade jag 4 dar, då gick jag ner 3 hg, vid vägningen imorse så var det minus 8 hg!!!! Och den här veckan har jag inte skött mig på nåt plan, har cyklat till och från jobbet 3 dagar för dom andra 2 så har det regnat så då har jag tagit bilen, har inte prommat en endaste dag så den motionen jag fått är bara den från cyklingen... sen har jag glufsat i mig glass, choklad, bullar på kvällarna, inte bara nån kväll utan VARJE kväll.... hur sjutton kommer det sig att jag en sån här vecka kan gå ner så mycket medans veckan jag sköter mig knappt går ner överhuvudtaget???? Jag fattar ingenting!... 😳🤔 

Kommentarer

  • 6 jun 2020 23:31
    Bella50

    Kroppen är en konstig manick...bra att du ser det redan nu.

    Mät dig på några ställen. Vågen säger inte allt. Pepp  👍

Logga in för att skriva en kommentar.